Rioolreparatie Tilburg

Riool reparatie verzorgd Rioolservice Tilburg in Tilburg, Waalwijk, Gilze en Oisterwijk. Deskundig, snel en met perfecte garantie voorwaarden.

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, hetzij visueel of d.m.v. een camera inspectie,  is het soms noodzakelijk een riool reparatie uit te voeren, of geheel te vernieuwen. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een kleine sanitaire klus voor binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij zijn de rioolspecialist! in Tilburg en omgeving. Ook deze werkzaamheden kan Rioolservice Tilburg voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstopping en rioolreparatie monteurs.

Deze riool monteurs hebben de klus snel en onder uitstekende garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken. Wij verzorgen ook de volgende werkzaamheden: rioolreparatie, reparatie keukenafvoer, reparatie toiletafvoer, repareren riolering, riolering aanleggen, vernieuwen riool, riolering vernieuwen, aanleggen riolering, aanleggen afvoer, keukenafvoer aanleggen, wasmachineafvoer aanleggen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Ook is gespreide betaling van de rioolreparatie bij ons mogelijk, doordat wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Informeer naar onze unieke condities!!

kosten


€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)

Bel ons direct