Rioolinspectie Tilburg

Camera inspectie en rioolstank detectie in: Tilburg, Waalwijk, Gilze en Oisterwijk, door Rioolservice Tilburg.

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen bij U in Tilburg te signaleren met behulp van een rioolcamera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen, welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op een foto of usb stick zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie.

Omdat rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camera inspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping. Laat dus een camera onderzoek uitvoeren in Tilburg of regio Tilburg door Rioolservice Tilburg.

Ook kunnen wij U helpen bij rioolstank. Door met een speciale machine, rook in het rioolsysteem te blazen, kunnen wij exact bekijken waar de riolering defect is. Rioolstank kan vervelende gevolgen hebben voor uw leef omgeving. Zo kunnen er gevaarlijke gassen uit de riolering ontsnappen, of rioolwater uit de riolering komen, met ongedierte of riool vliegjes, tot gevolg. Ook deze werkzaamheden willen wij graag voor u uitvoeren.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

camera inspectie, camera inspectie, camera-inspectie, riool inspectie, inspectie riolering, inspecteren riool, riolering inspecteren, afvoer inspectie.

Omdat wij zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland, voeren wij regelmatig inspecties uit voor: Gemeentes, Vve’s, Woning stichtingen en grote bouwbedrijven.

kosten


€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)

Bel ons direct